Video O tânără și doi bărbați, arestați după ce au sechestrat și torturat o femeie din cauza unei presupuse relații amoroase

Data publicării:
Imagine cu o femeie torturată de 3 persoane.
O tânără și doi bărbați, arestați după ce au sechestrat și torturat o femeie din cauza unei presupuse relații amoroase.

O tânără și doi bărbați, între care și un angajat al ISU Bihor, au fost arestați pentru 30 de zile, după ce au bătut și sechestrat o femeie. Totul a pornit de la o presupusă relație amoroasă a victimei cu tatăl a doi dintre agresori. Femeia, care a fost umilită și desfigurată, a fost abandonată ulterior în curtea mamei sale. Vă avertizăm că materialul video detalii și imagini cu un puternic impact emoțional.

Liviu Lascu, prim-procuror Parchetul Militar Cluj: Ea ar fi fost chemată la sediul unei societăți comerciale unde lucrează în calitate de contabil și din motiv de răzbunare, pentru o presupusă relație amoroasă cu tatăl lor, administratorul firmei, copiii administratorului împreună cu acest subofițer de pompieri au agresat-o, au imobilizat-o câteva ore în sediul societății respective, i-au tuns o parte din părul de pe cap, a legat-o de mâini și de picioare, au dezbrăcat-o de haine.

Cei trei bănuiau că femeia, care este în proces de divorț, ar avea o relație cu administratorul firmei la care e angajată, tatăl a doi dintre agresori. După ore în șir de chinuri au luat-o cu mașina și au abandonat-o în curtea mamei sale din localitatea Ortiteag, județul Bihor.

Mama femeii agresate: Era acolo chircită în mașină, în pielea goală, tunsă chel. Urla că o doare capul.

Rudele femeii au sunat imediat la 112. Cei trei agresori, doi bărbați și o femeie, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Unul dintre ei este subofițer ISU.

Soțul femeii agresate: Nu suntem noi în măsură să ne facem legea cu propriile mâini, adică ce-am făcut, suportăm consecințele legii.

Căpitan Andrei Rotaru, ISU Crișana: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor va sprijini verificările Parchetului Militar și va pune la dispoziție toate datele necesare.

Tinerii implicați în acest incident șocant au negat mare parte din acuzațiile care li se aduc

Tatăl celor doi frați este fost primar al comunei și un prosper om de afaceri. Cele întâmplate i-au îngrozit pe localnici.

Femeie: Incredibil așa ceva. Suntem nebuni? Am înnebunit, ne e prea bine.

Marin Merț, primarul comunei Măgești: E șocant să afli că se poate întâmpla așa ceva. În zona noastră asemenea evenimente nu îmi amintesc să se fi întâmplat.

Tinerii implicați în acest incident șocant au negat mare parte din acuzațiile care li se aduc.

Alexandru Lele, avocatul tinerilor arestați: În loc să recunoască în fața evidenței probelor pe care ei le-au prezentat femeii adulterine, pentru că și respectiva este implicată într-un proces urât de divorț, ea a negat și a venit cu explicații scandaloase din punctul de vedere al clienților mei și aceasta a declanșat reacția.

În urma descinderilor de sâmbătă efectuate la sediul firmei, anchetatorii au găsit hainele femeii agresate, mașina de tuns dar și urme de sânge în autoturismul cu care aceasta a fost transportată acasă.

Reporter: Bogdan Băcilă / Operator: Constantin Gheorghiță

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri