Ofiţer de poliţie trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Ofiţer de poliţie trimis în judecată după ce a fost prins drogat la volan.

Un ofiţer de poliţie din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea a fost trimis în judecată după ce, în luna septembrie a anului în curs, a fost depistat la volanul autoturismului personal sub influenţa substanţelor psihoactive, a informat, joi, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

„Prin rechizitoriul din data de 21 noiembrie 2022, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat, ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Vrancea, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prevăzută de art. 336 alin. (2) din Codul penal”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

Potrivit rechizitoriului, la data de 1 septembrie 2022, în jurul orei 16,30, bărbatul a fost depistat de către organele de poliţie din cadrul IPJ Vrancea - Serviciul Rutier, în timp ce conducea autoturismul personal pe Drumul Naţional 2L, în interiorul localităţii Panciu, judeţul Vrancea, sub influenţa substanţelor psihoactive, respectiv cannabis, scrie Agerpres.

Dosarul s-a înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Panciu.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri