Olandezul suspectat că ar fi ucis-o pe fetița de 11 ani, pus sub acuzare pentru viol și omor. Dosarul ajunge la Parchetul General

Data actualizării: Data publicării:
masina

Johannes Visscher, cetățeanul olandez devenit suspect principal în cazul uciderii Mihaelei Fieraru, fetița de 11 ani din Dâmbovița care a fost ucisă la sfârșitul săptămânii trecute, a mai fost în România.

ACTUALIZARE. Dosarul crimei din Dâmbovița va fi preluat de Parchetul General.

ACTUALIZARE. Cetățeanul olandez a fost pus sub acuzare pentru lipsire de libertate, viol și omor. Procurorii vor cere un mandat de arestare în lipsă, apoi un mandat european de arestare. 

Potrivit informațiilor Digi24, suspectul a fost pus sub supraveghere după plecarea din țară, iar polițiștii români colaborează cu cei olandezi.


Bărbatul era la a patra vizită în țară. A venit în România o dată pe an, începând cu 2016.

Cea mai recentă vizită în țară a început în 18 septembrie, când suspectul a aterizat pe aeroportul Otopeni. El a închiriat un apartament în sectorul 2 al Capitalei și o mașină, cea care a fost văzută pe camerele de supraveghere din localitatea Gura Şuţii, de unde a fost luată fetița.

Anchetatorii încearcă să afle acum cum ce a făcut suspectul în vizitele anterioare în România.

Johannes Visscher și-a închis telefonul încă de sâmbătă

Olandezul urmărit penal pentru că ar fi omorât-o pe fetița în vârstă de 11 ani din Dâmbovița și-a închis telefonul încă de sâmbătă, spun surse din poliție citate de Mediafax.

Surse din cadrul Poliției Române au precizat că cetățeanul olandez se numește Johannes Visscher.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri