Olimpicul găsit mort în Bistrița avea un rucsac cu greutăți în spinare

Data publicării:
masina politie

Cadavrul tânărului a fost văzut de un paznic, în apropierea unei guri de scurgere a râului Bistriţa, din localitatatea Lilieci. Bărbatul a alertat imediat autorităţile.

„La locul intervenției s-a constatat persoană plutind pe luciul apei, aceasta a fost trasă la mal cu ajutorul accesoriilor din dotare”, a explicat Alexandru Balica, ofițer de relatii publice în cadrul ISU Bacău.

Pompierii s-au chinuit minute în şir să scoată cadavrul din apa adâncă de 20 de metri. Anchetatorii spun că băiatul avea un rucsac în spate, greu de cinci kilograme. Întâi a fost recunoscut după haine, apoi poliţiştii i-au găsit şi buletinul.

S-a luat măsura transportarii la morga Spitalului Județean Bacău pentru efectuarea autopsiei medico-legale și stabilirea cauzelor decesului”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt IPJ Bacău.

Părinţii băiatului au sperat până în ultima clipă că fiul lor se va întoarce acasă. N-a fost să fie. Profesorii şi toţi cei care l-au cunoscut sunt şocaţi.

„Toți suntem supărați și marcați de eveniment. Am fi preferat să fie plecat undeva decât să fie așa”, a declarat Liliana Aflorei, directoarea Colegiului Național Vasile Alecsandri din Bacău.

Andrei a dispărut de acasă pe 2 aprilie, fără să lase vreun bilet. Ultimul semn pe care l-a dat a fost un mesaj trimis colegului său de bancă, prin care se interesa de o notă. La două zile după dispariţie ar fi trebuit să participe la olimpiada naţională de informatică, asta după ce anul trecut luase locul trei la aceeaşi competiţie.

Băiatul va fi înmormântat la începutul săptămânii viitoare.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri