OLT. Comisar-șef, înjunghiat de o agentă de poliție

Data publicării:
26122012 20m 20politist 20injunghiat-40662

Victima este șeful Politiei din Balș, județul Olt. În prezent, bărbatul este la spital, la fel ca și agenta, care este în stare de șoc. Ambii sunt în afara oricărui pericol, spun medicii.

Apelul la numărul unic de urgență a fost făcut de fiul victimei, comisarul-șef Gheorghe Barbu.

Acesta a fost înjunghiat de o fostă subalternă, o polițistă în vârstă de 27 de ani, care este însărcinată în luna a cincea.

Din primele informații, agenta a mers la locuința șefului poliției din Balș, unde a cerut să vorbească cu superiorul său. Ea nu a vrut să intre în casă pentru a purta discuția cu șeful ei, ci a insistat ca el să intre în mașina ei. În momentul în care a urcat în mașină, ea a scos un cuțit și l-a înjunghiat în abdomen.

„Se pare că pe fondul unei tulburări emoționale, aceasta l-a înjunghiat”

Claudia Radu, purtător de cuvînt al IPJ Olt, a detaliat cazul, în direct la Digi24.

„Sub pretextul că vrea să îi transmită un mesaj confidențial l-a invitat în autoturismul proprietate persoanală”, a explicat oficialul

În mașină s-au certat și lupta a degenerat când agenta a scos un cuțit.

„Se pare că pe fondul unei tulburări emoționale, aceasta l-a înjunghiat cu un cuțit”, spune Claudia Radu.

Soțul agentei îl acuză pe comisar că ar fi violat-o și, spune el, acesta este motivul pentru care soția sa l-a înjunghiat pe fostul ei șef. Acum o lună cei doi lucrau în aceeași secție, însă ea a vrut să fie mutată, motivând că are probleme personale.

„Nu mai avea nici o legatură cu secția de poliție, respectiv cu ofițerul”, a explicat Claudia Radu.

În acest moment, ambii sunt internați. El este la terapie intensivă, dar în afara oricărui pericol. Ea a fost internată pentru un control. Medicii au vrut să vadă dacă fătul a avut de suferit din cauza șocului prin care agenta a trecut.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri