OLT. Dosar penal pentru eleva care și-a bătut colega de clasă

Data publicării:
1902 20eleva-50278

Pentru că ambele fete sunt în clasa a 9-a şi nu pot fi exmatriculate, Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt a decis să le scadă nota la purtare. Inspectorii au ajuns la concluzia că ambele eleve aveau un comportament agresiv, şi ambele vor fi sancţionate.

Mama elevei agresate a mers împreună cu ea la Slatina pentru fi examinată de medicii legist.Poliţiştii din Caracal au deschis un dosar penal pe numele tinerei care şi-a lovit colega.

Cearta ar fi pornit chiar în drum spre şcoală, în microbuzul care le transporta pe cele două fete. Motivul: tânăra de 15 ani asculta muzică la telefonul mobil. În timpul orei de franceză, înainte de venirea profesoarei, conflictul dintre cele două a reizbucnit şi au început să se lovească. Colegii fetelor au sunat la 112, iar un echipaj de Poliție a ajuns imediat la şcoală.

Eleva a fost dusă la spitalul din Craiova pentru investigaţii suplimentare, însă nu a fost internată. Când se va finaliza ancheta, poliţiştii vor stabili ce măsuri trebuie luate în cazul elevei agresive.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri