Operațiile estetice, o variantă de cadou pentru sărbători

Data publicării:
24112012 20operatii-35075

Operaţiile estetice au devenit, in ultimii ani, un cadou tot mai popular, oferit doamnelor de soţii sau iubiţii lor, în cazul în care banii nu reprezintă o problemă. Încă din noiembrie, medicii au agenda plină de programări, intervenţiile fiind mult mai numeroase decât în restul anului.

„Sunt cei care își adună sau primesc un cadou pe care altfel nu și l-ar fi permis. Sunt mulți care strâng un an, doi, iar de Crăciun își fac un cadou. Programări avem făcute aproape la plin inclusiv până pe 27 decembrie”, a explicat Cornelia Maior, medic specialist chirurgie plastică.

Ioana a primit în dar o astfel de intervenţie. „Eram nemulțumită de o parte a corpului meu, măam plâns în repetate rânduri, astfel că iubitul meu a decis să îmi facă de Crăciun cadou această intervenție chirurgicală. Sper să o pot face până la Crăciun, astfel încât să mă recuperez să pot petrece și să ma bucur de noua achiziție”, a spus ea.

Prețuri de la 150 la 3.000 de euro

Evident, preţurile diferă, în funcţie de procedura solicitată. O intervenţie de mărire a buzelor cu botox costa 150-200 de euro, în timp ce preţul pentru o operație de mărire a sânilor, de exemplu, poate ajunge până la 3.000 de euro.

Clinicile de chirurgie estetică de la noi sunt căutate şi de străini, pentru că preţurile sunt chiar şi de trei ori mai mici decât în alte ţări. Aşa s-a dezvoltat la noi turismul medical, pacienţii fiind din Italia, Germania, Franța, Elveția, Austria şi Anglia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri