Opozanții proiectului Roșia Montană spun că au făcut chetă și i-au cumpărat o lunetă nouă ministrului D. Barbu

Data publicării:
barbu crop

Ţin să vă anunţ că protestatarii, manisfestanţii din Piaţa Universităţii, i-au cumpărat o lunetă nouă. S-a făcut o chetă în Piaţa Universităţii, s-a cumpărat o lunetă nou-nouţ”, a declarat Alexandru Alexe, cel pe care poliţiştii îl suspectează că a spart luneta maşinii ministrului Culturii.

Prezența mea pe portbagajul mașinii domnului Barbu se justifică prin faptul că eram prins între două mașini și, pentru a nu-mi fi prinși genunchii, m-am urcat instinctiv, bătând pe portbagaj pentru a atrage atenția șoferului că în spate se întâmplă ceva”, a mai spus Alexandru Alexe.

Acum, el promite că-i va da luneta ministrului într-un cadru festiv.

Tânărul este nelipsit de la mitingurile impotriva exploatării aurului cu cianuri şi, după cum a declarat chiar el, a transmis în direct pe reţelele de socializare dezbaterea lui Daniel Barbu din Centrul Vechi, în urma căreia maşina ministerului Culturii a fost atacată.

Erau încă vreo 300 de oameni care s-au plictisit cot la cot cu mine cale de vreo oră, în care am ascultat o declaraţie a domnului Barbu vizavi de copilăria dânsului”, mai spune tânărul.

Asta ar fi nemulţumit pe toată lumea.

În acest dosar, poliţiştii cercetează peste 40 de persoane, iar ministerul Culturii a depus plângere.

Nu este primul incident care îl are ca protagonist pe ministrul Culturii. La Cluj-Napoca, luna trecută, un grup de opozanţi ai proiectului minier de la Roşia Montană au aruncat cu roşii către Daniel Barbu şi i-au cerut demisia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri