Oprit de poliție, un șofer beat s-a mutat pe scaunul din dreapta și a spus că nu era la volan, deși era singur în mașină

Data publicării:
politist care dă o amendă
Polițist de la Brigada Rutieră. FOTO: Politia Română

Un bărbat din județul Suceava, care s-a urcat beat la volan, a încercat să-i convingă pe polițiștii care l-au oprit în trafic, după ce s-a mutat pe scaunul pasagerului, că nu era la volan, deși era singur în mașină.

La primele ore ale dimineții de duminică, un echipaj al poliției rutiere din Câmpulung Moldovenesc a semnalizat pentru oprire un autoturism. Șoferul a oprit, într-adevăr, dar când agentul a ajuns lângă mașină, el se mutase deja pe scaunul din dreapta, relatează News Bucovina.

Cu toate că în mașină nu se mai afla nicio persoană, șoferul mutat acum în dreapta - un bărbat de 32 de ani, din comuna Sadova - a încercat să-i convingă pe polițiști că nu era la volan și că nu știe cine a condus. La un moment dat, când și-a dat seama că povestea lui nu are acoperire, șoferul a venit cu altă poveste: că, de fapt, mașina era parcată.

Polițiștii au simțit un miros puternic de alcool venind dinspre șofer și i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilometru, acesta refuzând această procedură. În schimb, a fost de acord să meargă la spital pentru a-i fi prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiuni de conducere sub influența alcoolului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri