Opt copii au fost răniţi într-un accident de microbuz pe DN 1. Unul dintre ei este în comă

Data publicării:
14042013 accident

Trei ambulanţe şi două echipaje SMURD i-au preluat pe cei opt copii răniţi. Şase victime au fost transportate la Spitalul de Copii, iar două la Spitalul Judeţean Braşov. 

„Unul dintre ei este în stare foarte gravă, cu un traumatism cranian sever, un traumatism toracic sever, cu contuzii pulmonare. În momentul de faţă, în urma investigaţiilor, se află la secţia de terapie intensivă”, a declarat medicul Cristina Vecerdi, de la UPU Braşov.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17.30. Pe drumul dinspre Braşov către Făgăraş, şoferul microbuzului în care se aflau copiii a încercat să evite impactul cu o altă maşină care i-a ieşit în faţă.

„Într-o curbă uşoară la stânga, şoferul a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Conducătorul auto este din localitatea Făgăraş şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", a spus inspector Alexandru Rus, de la Biroul Rutier Făgăraş.

Traficul în zonă a fost blocat mai bine de jumătate de oră.

În ultimele 24 de ore, pe DN 1 au avut loc mai multe accidente, în unul dintre acestea fiind implicat şi preşedintele Traian Băsescu. Sâmbătă, în jurul prânzului, în apropiere de podul Otopeni, maşina condusă de şeful statului a tamponat uşor un autoturism care a frânat brusc în faţa sa.

Un alt accident, în care şi-au pierdut viaţa trei oameni, a avut loc în aceeaşi zonă în noaptea de vineri spre sâmbătă.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri