Ordin de protecție emis împotriva unei femei din Constanța, filmată în timp ce își bătea fetița de 2 ani

Data publicării:
copil abuz fetita isi protejeaza fata cu mainile
Foto: Profimedia

Un ordin de protecție a fost emis împotriva unei femei din Constanța, după ce pe internet au apărut filmuleţe în care aceasta îşi bate fetiţa în vârstă de 2 ani, potrivit polițiștilor.

Femeia este de asemenea cercetată penal pentru violenţă în familie.

Poliţiştii au luat la cunoştinţă despre imaginile de pe o reţea de socializare şi au demarat verificările în cauză, stabilind identitatea persoanei. Este vorba despre o femeie, de 29 de ani, din municipiul Constanţa, iar minora agresată, în vârstă de 2 ani, este fiica acesteia. Din primele cercetări, se pare că filmarea ar fi din luna decembrie a anului 2021. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, totodată fiind emis, pe loc, un ordin de protecţie provizoriu împotriva mamei”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Constanţa, citați de Agerpres.

Poliţiştii au anunțat Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Constanţa, iar întrucât tatăl nu se află în ţară, fetița şi fraţii acesteia, de 5, respectiv 8 ani, au fost preluaţi de reprezentanţii instituţiei, în vederea dispunerii măsurilor de protecţie socială.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri