Paradele militare de 1 Decembrie de la Bucureşti şi Alba Iulia vor fi difuzate în direct la Digi24

Data publicării:
CARTON 1 DECEMBRIE

 

În direct, de la Bucureşti şi Alba Iulia, Digi24 transmite cele două parade militare. Cu o desfăşurare impresionată de forţe: câteva zeci de tehnicieni, reporteri, prezentatori, Digi24 îi introduce pe români, de la prima oră a dimineţii, în spiritul festiv. De la ora 07.00 Anca Dumitrescu, din studioul Digi24, Cătălin Petre din ministudioul Digimatinalului, amplasat în Piaţa Constituţiei şi Marius Pancu, din cetatea Alba Iulia, dau startul Zilei Naţionale. Ei vor avea invitaţi, atât în Bucureşti cât şi la Alba Iulia, istorici şi cadre militare în rezervă

Într-o ediţie specială, de la ora 10.00, prezentată de Liana Alexandru şi Radu Maxim, Digi24 transmite, în direct, parada militară din Bucureşti, prilejuită de Ziua Naţională. Din Piaţa Constituţiei Laurenţiu Rădulescu şi Bogdan Ocnaru vor vorbi, alături de invitaţii lor, despre detaliile tehnice ale paradei. De la ora 12.00, din mijlocul cartierului general Digi24, Roxana Lăzărescu îi invită pe telespectatori la o incursiune în istorie. În direct de la Alba Iulia, cetatea Marii Uniri, Digi24 transmite parada la care participă şi preşedintele ales Klaus Iohannis.

De la 14.00 Andrei Tomescu prezintă poveşti şi portrete despre „România de bine”, iar în cadrul jurnalului de ştiri telespectatorii Digi24 pot urmări şi o ediţie specială a emisiunii “Ca-n filme”.

De la 16.00 la 20.00 Alice Iacobescu şi Adriana Muraru aduc, pe micul ecran, marile portrete ale celor care au înfăptuit Unirea, dar şi ale oamenilor care schimbă, zi de zi, în bine, România. Regele Ferdinand, Regina Maria, Mareşalul Averescu, Generalul Berthelot, Iancu Flondor, Ionel Bratianu sunt doar câţiva dintre cei fără de care Marea Unirea nu ar fi avut loc. Sunt cei ale căror portrete le va difuza Digi24 pe 1 decembrie, de Ziua Naţională.

La 18.15 Digi24 difuzează o ediţie specială a emisiunii “Business Club”, prezentată de Stelian Muscalu. Pe parcursul întregii zile Digi24 se va afla în contact direct cu românii din diaspora, invitaţi să trimită imagini care să arate modul în care celebrează Ziua Naţională pe www.digi24.ro 

Cosmin Prelipceanu, alături de invitaţii săi, face, de la ora 20.00, o sinteză a evenimentelor zilei şi vorbeşte despre semnificaţiile acestei mari sărbători naţionale, într-o Ediţie Specială.

Aproape de miezul noptii, de la ora 23.00, Elena Vijulie şi Luca Niculescu, dezbat, într-o ediţie specială a ştirilor, istorico-contextualizată, efectele Marii Uniri şi îi prezintă pe cei care au reuşit, de-a lungul anilor, să facă România Mare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri