Parchetul General: Dan Condrea a fost identificat fără echivoc, după semne particulare

Data publicării:
160510 dan condrea 05 INQ Octav Ganea-3

 

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Concluziile provizorii ale autopsiei efectuate de către Serviciul de Medicină Legală Ilfov au arătat că moartea lui Dan Condrea a fost violentă, „iar leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri şi planuri dure, cât şi prin strivire de componentele unui autovehicul, ca urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) şi sunt în legătură de cauzalitate directă necondiţionată cu decesul.

Totodată, concluziile provizorii au stabilit că nu s-au constatat leziuni fără caracter vital sau leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât cel menţionat mai sus”.

În cauză urmează a fi efectuate analize ADN.

„Victima a fost recunoscută fără echivoc de către concubina sa, inclusiv după semne particulare.

De asemenea, la cercetarea la faţa locului au fost identificate telefoanele victimei, asupra cărora sunt în derulare proceduri de percheziţie informatică, precum şi cartea de identitate şi permisul de conducere ale acesteia”, potrivit unui comunicat al Parchetului instanţei supreme.

Autopsia în cazul Dan Condrea a continuat marți, medicii eliminând, în urma unei analize amănunțite la inimă, ipoteza unui infarct la volan sau a unui accident vascular cerebral, potrivit Agerpres.

Potrivit unor surse medicale, cordul era normal, iar moartea a fost cauzată de impactul violent.

"Cauza decesului sunt leziunile traumatice grave. Cordul nu are nimic, este unul normal. Nu se pune problema că ar fi făcut infarct sau accident vascular", au afirmat sursele citate.

Totodată, familia a anunțat că va ridica trupul neînsuflețit marți, acest lucru făcându-se pe baza unui proces verbal de identificare.
Luni s-a finalizat o primă parte a necropsiei, fiind prelevate mai multe probe, acestea urmând a fi analizate de către INML.

La necropsie s-a observat că trupul neînsuflețit prezenta foarte multe leziuni și fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar și rupturi de organe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri