Pasagerul cu numărul un milion din 2015 pe Aeroportul din Cluj, premiat

Data publicării:
aeroport cluj-napoca1 - site aeroport

Ioana Olănescu este pasagerul cu numărul un milion al Aeroportului Internaţional Avram Iancu din Cluj din 2015. Titulatura i-a adus covorul roşu la picioare şi o primire regească.

Am fost în delegaţie. A fost un anunţ în avion şi apoi au venit şi ne-au distribuit plicurile. Da era o hârtie pe care cred că o am aici şi scria că sunt pasagerul cu numărul un milion. A fost o surpriză. A fost absolut neaşteptat”, a declarat Ioana Olănescu.

Pasagerul cu numărul un milion nu a primit doar felicitări.

Viorel Vlădoiu, Director Operaţiuni Sol TAROM, spune că „va beneficia de un bilet gratuit pentru el şi un însoţitor pe orice rută europeană operată de TAROM. Un bilet valabil cu data de călătorie 10 septembrie 2016, un an de zile.”

Traficul pe aeroportul din Cluj-Napoca a crescut în primele nouă luni cu aproape 20 la sută faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

„Având în vedere destinaţiile noi, având în vederea creşterea importantă de trafic, noi frecvenţe, estimăm că vom depăşi un 1,4 milioane de pasageri, anul trecut am avut 1,18 milioane de pasageri”, a declarat David Ciceo, directorul Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca

Autorităţile judeţene spun că, anul acesta, aeroportul din Cluj-Napoca se află pe locul trei în Europa din perspectiva creşterii numărului de pasageri. De aici pleacă 23 de curse regulate spre 11 țări, dar și 15 noi zboruri charter spre destinaţii turistice precum Turcia, Grecia, Spania, Egipt şi Tunisia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri