Pasajul de 34 de milioane de euro din Râmnicu Vâlcea, deschis pentru circulație cu o groapă de 5 metri la intrare

Data publicării:
grooapa

Pasajul din orașul Râmnicu Vâlcea în valoare de peste 34 de milioane de lei a fost deschis circulației, însă mai este mult de lucru la pasarela pietonală și la cele două lifturi de acces. O surpriză îi așteaptă pe șoferi încă de la intrarea în pasaj. Conducătorii auto sunt nevoiți să ocolească groapa imensă asfaltată chiar la intrarea în pasaj și vor face acest lucru până când va fi luată hotărârea de a se opri alimentarea cu gaze în tot orașul pentru a se face racordările la magistrala de gaze.

Autoritățile locale recunosc că proiectul a fost făcut pe genunchi.

„A demarat defectuoas acest proiect. A fost un proiect făcut în opt zile, foarte multe lipsuri, utilități neprinse. Nu s-a stiut pe unde trec. Am constatat ca avem probleme cu gazele, apa, cablurile”, declară Gigi Matei, primarul orașului Râmnicu Vâlcea.

Localnicii spun că pasajul nu îi ajută prea mult, pentru că nu pot ajunge pe o şosea importantă a orașului care face legătura între două mari cartiere.

„O mare porcărie, nu știu cât e de util e. Bani înmormântați”, consideră un localnic.

Autoritățile locale vor să continue lucrarea, însă va fi nevoie de o nouă tranșă de bani europeni.

„Este un proiect care nu are o funcționalitate maximă, așa cum este acum realizat. Are nevoie de o a doua etapă de construire a unor bretelele de legătură cu cartierele din sud şi din nord”, adaugă primarul.

Autorităţile speră ca problemele să fie rezolvate până la sfârşitul lunii octombrie.   

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri