Patru oameni au ajuns la spital, după ce microbuzul în care erau a fost lovit de o mașină intrată pe contrasens în Sibiu

Data actualizării: Data publicării:
ambulante si politie la locul unui accident
Patru bărbați au ajuns la spital, după ce microbuzul în care erau a fost lovit de o mașină intrată pe contrasens în Sibiu. FOTO Captură Digi24

Patru oameni au fost răniți după ce microbuzul în care se aflau a fost implicat într-un accident, în Sibiu. Un șofer a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens și a lovit vehiculul de transport de persoane. În cele două mașini se aflau, în total, șapte oameni.    

Accidentul s-a produs pe str. Maramureşului din municipiul Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, în accident au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autoturism.

Echipajele medicale au evaluat şi acordat îngrijiri medicale pentru 7 persoane implicate în accident. Patru dintre ele au fost transportate la UPU Sibiu.

Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Şoseaua Alba Iulia spre Calea Poplăcii, în apropiere de intersecţia cu strada Cristian, din cauze care urmează a fi stabilite, un sibian în vârstă de 37 de ani a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Cisnădie, precizează IPJ Sibiu.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului.

ISU Sibiu a intervenit de urgenţă cu 2 autospeciale SMURD, dintre care una cu medic, pentru evaluarea şi acordarea de asistenţă medicală persoanelor implicate. Acestora li s-au adăugat şi două ambulanţe SAJ. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri