Patru români au murit în Franţa, într-un accident 

Data publicării:
ACCIDENTFRANTA

ACTUALIZARE 14.00. Conform ultimelor informaţii primite de Ambasada României la Paris de la Jandarmeria franceză, cei patru cetăţeni români au fost identificaţi.


Maşina în care se aflau românii a fost lovită de un camion. Camionul a intrat în autoturism după explozia unui pneu, potrivit primelor informaţii.

Presa franceză a relatat despre acest accident.

„Erau patru pasageri români şi un al cincilea de naţionalitate algeriană. Toţi veneau din regiunea Bilbao, Spania. Oamenii se aflau cel mai probabil în vacanţă în sud-vestul Franţei şi urmau să reintre în Spania în această dimineaţă. Şoferul camionului a fost rănit uşor pentru că el este cel care a sunat, de fapt, după ajutor”, a povestit Marion Gibreuille, jurnalist France Bleu Gironde.

Şoferul camionului a fost grav rănit, fiind transportat la spital.

La faţa locului au intervenit 45 de pompieri, cu nouă autospeciale.

Potrivit Ministerului Român de Externe, Ambasada României la Paris se află în acest moment în contact cu autorităţile franceze, care au confirmat decesul românilor.

Potrivit autorităţlor franceze, românii erau însoţiţi de câţiva prieteni, care se aflau într-o altă maşină. Oamenii au scăpat nevătămaţi, dar sunt în stare de şoc.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri