Pensionarul scandalagiu de la conferința Violetei Alexandru, sancționat de Poliție

Data publicării:
ID_047_conf_pnl_pensionar__INQUAM_Sabin_Cirstoveanu
Foto: Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu

Pensionarul care a făcut scandal la conferința de presă susținută de ministrul Muncii pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei a fost sancționat cu avertisment de Poliție.

Poliția Capitalei a anunțat că a fost sesizată prin 112 că un bărbat recalcitrant tulbură ordinea și liniștea publică pe o stradă din sectorul 6, unde se desfășoară o conferință de presă.

„La fața locului au ajuns polițiști ai Secției 25 , însă la momentul sosirii nu a fost identificată nicio persoană recalcitrantă în respectiva locație. Ulterior bărbatul a fost identificat și sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr 61 din 1991”, transmite Poliția Capitalei.

Violeta Alexandru, care e și președinte al PNL București, a fost întreruptă de intervenția gălăgioasă a unui vârstnic! Bărbatul a venit în fața șefei de la Ministerul Muncii să ceară o pensie mai mare.

Violeta Alexandru i-a răspuns că va verifica situația și i-a cerut pensionarului datele de contact. Mai mult, aceasta a acuzat PSD că ar fi orchestrat incidentul.

„E o ticăloșie să te folosești de drama acestor oameni. Eu acord audiențe în fiecare marți. Acești oameni trebuie să știe că PNL nu îi va minți. Nu așa se face politica în ziua de astăzi, aruncând în față oameni care au probleme reale, pe care PSD nu le-a rezolvat, dar pe care încearcă să le folosească împotriva noastră”, a spus Violeta Alexandru.

În replică, edilul sectorului 6, Gabriel Mutu a infirmat acuzația.

Gabriel Mutu: Nicio persoană ce a participat la evenimentul PNL nu a fost trimisă de PSD sau de autoritatea locală

Nicio persoană care a participat duminică la evenimentul PNL nu a fost trimisă de Partidul Social Democrat sau de Primăria Sectorului 6, afirmă primarul Gabriel Mutu.

„Primul lucru pe care ar fi trebuit să îl facă doamna ministru Violeta Alexandru era să îşi ceară scuze cetăţenilor din sector pentru dezastrul lăsat de guvernarea liberală după mandatul 2012 - 2016. Ar face bine să nu denatureze realitatea şi să nu se mai filmeze în faţa clădirilor proprietate privată, pe care le prezintă ca fiind în administrarea Primăriei Sector 6, pentru că nu sunt. Să îşi asume nenorocirile pe care cei din guvernarea PNL le fac oamenilor amărâţi şi să nu mai dea vina pe altcineva pentru neputinţa PNL de a face ceva bun. Să majoreze pensiile, aşa cum este prevăzut în legea promulgată de PSD. Nicio persoană care a participat la acest eveniment nu a fost trimisă de PSD sau de autoritatea locală. Altă dezinformare transmisă de doamna ministru şi echipa PNL Sector 6”, precizează Gabriel Mutu.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri