Percheziții în Capitală. Polițiștii caută 127.000 de euro furați din seiful unei firme

Data publicării:
mascati sias perchezitii
FOTO: Facebook Politia Romana

Polițiștii din Capitală au făcut două percheziții într-un dosar privind comiterea unui furt dintr-un seif al unei firme din sectorul 1, prejudiciul creat fiind estimat la 127.000 de euro, potrivit Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, ancheta a fost declanşată după ce polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în 11 decembrie 2019 persoane necunoscute au pătruns în sediul unei firme şi au furat banii din seiful amplasat într-un birou.

Polițiștii au stabilit că furtul a fost comis de trei persoane, doi bărbați și o femeie.

„Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta reclamată ar fi fost săvârşită de către trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 37 şi 48 de ani, aceştia fiind identificaţi şi ulterior depistaţi şi conduşi pentru audieri la sediul serviciului”, a transmis Poliția Capitalei.

În urma perchezițiilor domiciliare făcute miercuri în București au fost ridicate mai multe bunuri.

Cercetările în acest caz de furt calificat continuă. Două dintre persoanele implicate au fost arestate preventiv, iar faţă de cea de a treia a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri