Percheziții la evazioniști

Data publicării:
PERCHEZITII 22-1

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice efectuează două percheziţii la o societate comercială de prestării de servicii de pază care ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 1.000.000 de euro, prin evaziune fiscală.

Joi dimineața, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul General al Poliţiei Române efectuează două percheziţii la sediul social şi un punct de lucru ale unei societăţi comerciale din judeţul Ilfov.

Acţiunea vizează documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite de evaziune fiscală şi spălare de bani, în domeniul prestării de servicii de pază.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2011 – 2014, persoanele implicate ar fi înregistrat în contabilitate cheltuieli fictive, prin care ar fi prejudiciat bugetul general consolidat al statului cu peste 1.000.000 de euro.

Activităţile se desfăşoară cu sprijinul poliţiştilor de la Institutul Naţional de Criminalistică şi cu al luptătorilor Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale - Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Acţiunea se derulează în cadrul unui dosar penal instrumentat de poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – Inspectoratul General al Poliţiei Române, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri