Peste 3,2 kilograme de droguri, ridicate de poliţişti

Data publicării:
masina de politie_fb

Poliţiştii au ridicat peste 3,2 kilograme de cannabis, 7,5 kilograme de masă vegetală şi mai multe doze de heroină, cocaină şi haşiş, în urma a 30 de percheziţii făcute în decembrie 2016, pe parcursul a două săptămâni.

masina de politie_fb

Potrivit Poliţiei Capitalei, în perioada 9 - 22 decembrie 2016, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au făcut 28 de percheziţii, într-o anchetă care vizează fapte de trafic de persoane, trafic şi consum ilicit de droguri, criminalitate informatică şi spălare de bani.

În cadrul investigaţiilor, pentru probarea activităţii infracţionale a 83 de persoane bănuite, poliţiştii au făcut 30 de percheziţii care au vizat imobilele folosite de acestea şi o percheziţie informatică asupra echipamentelor folosite în activitatea infracţională.

În urma acesttor acţiuni, 26 de persoane au fost reţinute sau arestate.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost ridicate peste 3,2 kilograme de cannabis, 7,5 kilograme de masă vegetală,  3 grame de heroină, 12 doze de heroină, 92 de grame de haşiş, 35 de grame de cocaină, 50 de grame de amfetamine, 4 grame de MDMA, 33 de comprimate de MDMA, trei cântare folosite la cântărirea drogurilor, un laptop, un HDD, 25 de telefoane mobile, un mediu de stocare şi 3 cartele SIM.

De asemenea, au fost ridicaţi ori au fost instituite măsuri asiguratori asupra a peste 11.800 de lei, 1.250 de euro, 3.600 de dolari şi 200 de lire sterline.

La acţiunile desfăşurate au participat 185 de poliţişti din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, care au beneficiat de sprijinul celorlalte structuri centrale şi teritoriale ale Poliţiei Române şi de cooperarea structurilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri