Petiţie la preşedinte pentru autostrada Sibiu-Orăştie

Data publicării:
autostrada

În doar o zi, petiţia care va ajunge la Cotroceni a strâns deja 500 de semnături. Oamenii sunt siguri că oraşul lor are nevoie de acces la şoseaua rapidă.

Primarul motivează cererea prin faptul că Uzina Mecanică de la Cugir se află în planul național de mobilizare a țării în caz de război şi spune că președintele Românei trebuie să intervină.

Adrian Teban, primarul din Cugir: „Având în vedere că în oraşul Cugir îşi desfăşoară activitatea doi agenţi importanţi care lucrează în domeniul industriei de apărare, care este un obiectiv strategic pentru România, este normal ca acest acces să fie făcut”.

Emil Muntean, director general la Parcul Industrial Cugir: „La momentul de faţă găzduim 42 de agenţi economici, care au creat peste 600 de locuri de muncă, domeniul principal de activitate fiind prelucrările mecanice”.

Oraşul Cugir are aproape acelaşi număr de locuitori ca şi Sebeşul, care are demult acces la autostradă, iar distanţa de la oraş până la drumul de mare viteză este de doar 3 kilometri şi ar fi necesare doar bretelele de acces.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri