Petrecere ilegală într-un club, întreruptă de poliţişti şi jandarmi. Au fost aplicate amenzi în valoare totală de 32.500 lei

Data actualizării: Data publicării:
Mașină de poliție cu inscripționare nouă
O petrecere organizată ilegal într-un club din Bacău a fost întreruptă de poliţişti şi jandarmi

O petrecere organizată ilegal într-un club din municipiul reşedinţă a fost întreruptă, duminică, de poliţişti şi jandarmi, a declarat luni, într-un comunicat de presă remis Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru.

În interiorul clubului, oamenii legii au găsit 28 de persoane pe care le-au legitimat şi sancţionat pentru nerespectarea măsurilor impuse de pandemia de COVID-19.

Duminică, 31 ianuarie, în jurul orei 1,00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Bacău, împreună cu jandarmi, au întrerupt un eveniment privat care se desfăşura în spaţiu închis, într-un club din Bacău, încălcând astfel prevederile legale cu privire la interzicerea organizării de evenimente private. În momentul intervenţiei poliţiştilor, în local se aflau 28 de persoane. Activitatea privată a fost întreruptă de poliţişti, iar persoanele prezente legitimate şi sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 27.500 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Administratorul societăţii comerciale respective a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei.

În cadrul acţiunilor desfăşurate duminică, echipele mixte au aplicat 120 de sancţiuni contravenţionale pentru nepurtarea măştii de protecţie.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri