Piaţa Unirii din Bucureşti: Bălţi, noroi, gropi şi dale de beton sparte

Data publicării:
2701 20pavajunirii-46097

Plimbarea pe trotuarul din faţa magazinului Unirii din Capitală se poate dovedi a fi o adevărată aventură. Pietonii fac slalom printre gropi şi fac tot posibilul să nu se împiedice în dalele de beton ieşite de la locul lor.

Este într-o stare deplorabilă, la fel ca tot Bucureştiul. Nu ştiu ce face primăria, sau primarii de sector nu ştiu ce fac, dar banii ni se iau, taxe ni se impun, se măresc pe an ce trece”, se plânge o trecătoare. Un altul spune „Ar trebui să arate mai bine, pentru că e totuşi centrul Capitalei”.

Aceeaşi situaţie se regăseşte pe trotuarul din dreptul staţiei de metrou Unirii 1. Aici, găuri, gropi adânci pândesc pietonul neatent la fiecare pas. Maldăre de materiale de construcţii pe care muncitorii le-au lăsat în urmă după ce au terminat proiectul de reabilitare zac pe trotuare. O parte din dalele pe care muncitorii ar fi trebuit să le folosească la refacerea trotuarului, care acum are denivelări şi de 20 de cm, au fost abandonate chiar în drumul pietonilor.

Refacerea trotuarelor din zona Unirii face parte dintr-un proiect mai amplu al Administraţiei Străzilor din Bucureşti. Responsabilii instituţiei spun că lucrarea nu a fost încă finalizată şi nici predată. Cu toate acestea, nimeni nu a mai văzut picior de muncitor în zonă, încă dinaintea sărbătorilor de iarnă.

Despre acest subiect au scris recent Wall-Street.ro şi blogul Bucureşti. Acum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri