PITEŞTI. Bărbat a fost împuşcat mortal în faţa blocului în care locuia. Polițistul suspectat a fost reținut

Data publicării:
ambulanta botosani 18230500

Actualizare 19.19. A fost reținut și celălalt suspect în legătură cu acest dosar. Este de fapt vorba despre furtul unui autoturism, produs în noiembrie 2012. Cei doi, dar și victima, puseseră la cale furtul. Victima probabil și-a recunoscut fapta și a căpătat calitatea de martor, era dispusă să depună plângere împotriva celor doi.

Actualizare 17.00 Polițistul audiat este subofiţer la Secţia 14 Poliţie din Bucureşti, dar locuieşte în Piteşti, în acelasi bloc cu victima. Şi locuinţa acestuia a fost percheziţionată. Surse judiciare susţin că principalul suspect şi poliţistul sunt cercetaţi împreună şi într-un alt dosar, legat de furtul unui autoturism. Bărbatul asasinat ar fi fost citat ca martor in respectivul dosar. Poliţistul audiat a reclamat anul trecut că i-a fost furat din casă un pistol de calibru nouă milimetri, similar cu cel folosit aseară.

Actualizare 15.50. Criminaliștii au sperat ca în mașina colegului lor de la București să găsească indicii, s-a făcut o percheziție și în locuința polițistului. Există indicii că totul a fost plănuit cu mult timp înainte, cineva a venit în locul respectiv, a deschis cutia cu cabluri de alimentare de la baza stâlpului, ca să fie beznă în locul în care urma să fie comisă crima. În momentul în care a fost ucis, bărbatul a strigat numele principalului suspect, în locuința căruia se fac percheziții și la această oră. Acum câteva zile, principalul suspect ar fi fost bătut de individul ucis aseară. 


Actualizare. 09.00. Au apărut primii suspecţi în cazul bărbatului de 37 de ani, din Piteşti, împuşcat mortal noaptea trecută chiar în faţa blocului în care locuia. Două persoane sunt audiate la această oră, printre care şi un poliţist din Bucureşti, care era prieten cu victima. Martorii spun că au auzit şase focuri de armă. Medicii care au sosit la faţa locului au declarat că bărbatul avea mai multe plăgi împuşcate în piept.  

Se pare că bărbatul a încercat să scape de agresor, însă a fost răpus de rafală de gloanţe. Potrivit anchetatorilor, pistolul cu care s-a tras este unul de calibru 9 mililmetri. Primii care au ajuns la fața locului au fost medicii de la ambulanță.

Anchetatorii încearcă acum să dea de urma atacatorilor. Sunt luate în calcul atât ipoteza unei răfuieli mafiote, cât şi a unui conflict spontan.  

______________________________

Potrivit reprezentanţilor IPJ Argeş, incidentul a fost anunţat de către un localnic la serviciul unic de urgenţă 112. 

"A fost raportat un incident la 112, ne-am deplasat la faţa locului, unde s-au tras focuri de armă. Bărbatul avea între 30 şi 35 de ani, nu s-a stabilit identitatea lui, sunt câteva cartuşe în jurul cadavrului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, comisarul şef Dănuţ Dinu.

Conform martorilor, asupra victimei s-au tras cinci sau şase focuri de armă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Argeş pentru a încerca salvarea bărbatului, însă acesta era decedat.

"Este vorba despte un bărbat de 30 - 35 de ani, cu multiple plăgi împuşcate în torace şi membre. Nu a mai putut fi salvat, fiind preluat de Serviciul de Medicină Legală şi transportat la morga din Piteşti în vederea efectuării necropsiei", a declarat doctorul Adriana Tocaci, de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Argeş.

Se pare că bărbatul a încercat să scape de agresor, însă a fost răpus de o rafală de gloanţe. Potrivit anchetatorilor, pistolul cu care s-a tras este unul de calibru 9 milimetri.

Anchetatorii încearcă acum să dea de urma atacatorului. Sunt luate în calcul atât ipoteza unei răfuieli mafiote, cât şi a unui conflict spontan.

„Cine a tras a tras cu intenția de a-l omorî, pentru că deducem și o anume perioadă în timp, există un traseu de câțiva zeci de metri în care victima, din anume motive, și-a abandonat lucrurile care le avea asupra lui”, a declarat procurorul Ion Anghelescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri