Plan roșu de intervenție declanșat în județul Iași. Accident cu două microbuze

Data actualizării: Data publicării:
accident iasi 5

Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție, sâmbătă seara, în județul Iași, din cauza unui accident cu un număr de victime potențial mare. În accidentul rutier au fost implicate două microbuze în care se aflau în total 27 de persoane.

accident iasi 8
accident iasi 8

FOTOGALERIE. Imagini: ISU Iași (clic pe prima fotografie pentru a le vedea pe toate celelalte)

ACTUALIZARE.  Prefectul de Iaşi Marian Şerbescu a declarat pentru News.ro că dintre persoanele rănite, două sunt în stare mai gravă, între care şi şoferul unuia dintre microbuzele  implicate în accident.

Planul roşu a fost ridicat, cele opt victime fiind transportate la spital. Două dintre acestea sunt în stare mai gravă. Din ceea ce mi-au transmis poliţiştii, şoferul unui microbuz care mergea către Republica Moldova a întors maşina, fără să se asigure, fiind lovit de un alt microbuz care venea din spate. Cinci persoane erau într-un microbuz, iar 22 în celălalt. Nu au fost pasageri încarceraţi”, a declarat prefectul de Iaşi, Marian Şerbescu.

ACTUALIZARE. Opt victime, conștiente, au fost transportate la spital de către echipajele medicale SMURD și SAJ Iași.


Accidentul s-a petrecut în localitatea Lețcani din județul Iași. Din primele informații, nu sunt persoane încarcerate, dar sunt mai mulți răniți. Cel puțin șapte persoane au traumatisme minore.

La locul accidentului intervin cinci ambulanțe SMURD, patru echipaje medicale SAJ și descarcerarea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri