Sari la conținut

Ploaia torenţială a provocat infiltraţii în tunelul metroului. Trenurile nu au circulat între Piața Victoriei și Gara de Nord

ACTUALIZARE 18:00. Circulaţia metroului s-a reluat între Piaţa Victoriei şi Gara de Nord. 

ACTUALIZARE 16:56. Comunicatul Metrorex: „Astăzi, 29 iunie 2016, la ora 15:50, în tunelul de metrou dintre staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1 spre staţia Piaţa Unirii 1, din cauza ploii torenţiale de peste 50 l/m2 abătute asupra Bucureştiului, s-au produs multiple infiltraţii în tunelul de metrou care au necesitat întreruperea circulaţiei între staţiile Piaţa Victoriei 2 şi Gara de Nord 1. Problema se va rezolva în cel mai scurt timp, echipele Metrorex lucrează în acest moment pentru remedierea situaţiei. Cerem scuze călătorilor pentru disconfortul creat”.


Ruperea de nori din Bucureşti a provocat întreruperea circulaţiei metroului. În urma infiltraţiilor din tuneluri au apărut probleme la instalaţi aelectrică.

Tavanul Gării de Nord din Capitală s-a deteriorat în urma ploii torențiale și apa a pătruns înăuntru. Magazinele și restaurantele au fost inundate, un post de transformare s-a ars și s-a luat curentul în toată Gara.

De altfel, ploaia toențială a afectat mai multe zone din Capitală. Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) a transmis că probleme mai serioase sunt și în Calea Giulești. 

Zeci de semafoare din zona Gării de Nord, Calea Giulești și Floreasca s-au defectat din cauza ploii.