Poliția a amendat familia lui Emi Pian pentru că a încălcat regulile anti-Covid la priveghi

Data actualizării: Data publicării:
priveghi amenzi

Amenzi de 14 mii de lei la priveghiul liderului interlop Emi Pian, unde s-au strâns sute de persoane fără mască și distanțarea fizică, obligatorii prin lege. Zeci, poate chiar sute de oameni stau practic lipiți unul de altul, iar Poliția și Jandarmeria sunt ținute la poartă. Se întâmplă în Sectorul 5, în cartierul Rahova, unde oamenii s-au strâns în curtea familiei liderului clanului Duduianu, ucis după un scandal pornit de la o partidă de barbut.

În primă fază, jandarmii care erau prezenți la locuința clanului Duduianu, familia liderului interlop ucis în urmă cu două seri, au dat pentru început avertismente verbale, au încercat să le explice oamenilor că este în neregulă că s-au adunat atât de mulți și că nu poartă mască. După ce au văzut că oamenii nu înțeleg și că nu vor să plece din acel loc – erau câteva sute de oameni – atunci au intervenit polițiștii care au dat peste 30 de amenzi în valoare de 14.000 de lei.

Inclusiv – așa cum este numit de polițiști – organizatorul evenimentului a fost amendat, e vorba despre familia lui Emi Pian.

Filtre masive marți noaptea în București. Au fost oprite mașini suspecte. Pistoale, săbii, topoare, confiscate de polițiști

Polițiști de la ordine publică, luptători de la trupele speciale și jandarmi au împânzit tot Bucureștiul. Acțiunea a avut loc în cotextul uciderii lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu. În cursul zilei, interlopii amenințau pe internet cu un adevărat război între clanuri.

Liderul clanului Duduianu a murit după ce a fost grav rănit într-un conflict în stradă

Liderul clanului Duduianu, Florin Mototolea zis Emi Pian, a murit în urmă cu două zile, după ce a fost implicat într-un scandal care a avut loc în Sectorul 6 al Capitalei.

Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 3.00, iar când au ajuns la fața locului au identificat mai mulți oameni implicați în scandal. Doi bărbați au fost transportați la spital, inclusiv liderul clanului Duduianu, grav rănit.

Florin Mototolea avea 39 de ani și a murit la Spitalul Universitar din cauza mai multor plăgi înjunghiate.

 

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri