Video Poliția a confiscat parfumuri contrafăcute de 700.000 de lei, după percheziții în București și Ilfov

Data publicării:
Untitled
Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au ridicat parfumuri contrafăcute în valoare de aproximativ 700.000 de lei. Foto: captură video Poliția Română/ YouTube

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au ridicat, în vederea confiscării, parfumuri contrafăcute în valoare de aproximativ 700.000 de lei, în urma a nouă percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov.

„La data de 13 februarie, poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuat nouă percheziţii domiciliare, în municipiul Bucureşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia de urmărire penală şi criminalistică, privind infracţiuni de evaziune fiscală şi punere în circulaţie a unor produse contrafăcute”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, marţi, Agerpres.

Potrivit anchetatorilor, mai multe persoane, prin intermediul unor societăţi comerciale având ca obiect principal de activitate comerţul online, ar fi oferit spre vânzare şi ar fi comercializat pe internet, printr-un site propriu specializat de parfumuri, produse ce poartă mărci notorii, inclusiv tip tester, susceptibile a fi contrafăcute, fără a înregistra în întregime în evidenţele contabile operaţiunile efectuate şi veniturile realizate.

„În urma percheziţiilor, au fost ridicate 1.789 de produse tip parfum/tester (145 de sortimente), cu o valoare de piaţă de aproximativ 700.000 de lei, ce urmează a fi analizate, în vederea stabilirii caracterului autentic/ contrafăcut al acestora şi pentru dispunerea, după caz, a măsurilor legale care se impun”, arată sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, Institutului Naţional de Criminalistică şi al Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri