Poliția Capitalei a început o anchetă după ce 4 luptători SAS s-ar fi angajat ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam

Data actualizării: Data publicării:
politist din trupele speciale
Luptător de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Poliția Capitalei a transmis, printr-un comunicat de presă, că Serviciul de Control Intern a început o anchetă după ce a apărut înformația potrivit căreia patru luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale (SAS) s-ar fi angajat ca bodyguarzi la nunta lui Florin Salam, care a avut loc la începutul acestei luni într-un club din Constanța.

„Conducerea Direcției Generale de Poliție a Municipiului București a dispus efectuarea de verificări prin Serviciul de Control Intern. La finalizarea acestora, în funcție de rezultat, vor fi dispuse măsuri în consecință”, a transmis Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Potrivit gandul.ro, patru lucrători SAS, din cadrul Poliției Capitalei, ar fi participat în calitate de agenți de pază la nunta cântărețului din 1 iunie. Cei patru ar fi fost recunoscuți de ofițerii de informații de la DGPI în imaginile apărute în presă după eveniment.

Aceeași sursă spune că ofițerii Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI) ar fi întocmit deja un raport pe care l-au înaintat la MAI

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri