Poliția și-a abandonat rablele în stradă

Data publicării:
masina politie lovita - captura tv - 31 iulie 2015

Loganurile albe ale Poliţiei nu mai inspiră nici SIGURANŢĂ, nici ÎNCREDERE. A trecut vremea peste ele, sunt mâncate de rugină şi ocupă degeaba sute de locuri de parcare. Aproape toate au pană, iar interioarele sunt distruse.

Autospeciale ale oamenilor legii de la Secţia 17 zac pe marginea drumului la mai puţin de un kilometru de Palatul Cotroceni. La Secţia 2 de poliţie, sectorul 1 al Capitalei, pe trotuar zac alte mașini inscripţionate şi cu numere de speciale.

Aceeaşi situație şi la Secţia 4. Autospeciale albe care au rulat sute de mii de kilometri şi în care au fost duşi la arest mulţi infractori încătuşaţi ruginesc pe domeniu public, în loc să fie casate şi trimise la fiare vechi. Aproape toate au, însă, girofaruri şi telecomenzi pentru sirene, dotări care lipsesc maşinilor noi cumpărate recent de Ministrul de Interne.

Şefii Poliţiei Capitalei susţin că au plătit 15.000 de lei unei firme, iar în mai puţin de şase luni toate hârburile vor fi ridicate.

Conform unui comunicat al Poliţiei Capitalei, până acum au fost ridicate 30 de autospeciale din patrimoniul auto al instituției, acţiunea fiind în derulare, cu termen de finalizare în luna decembrie a anului 2015.

Străzile Bucureştiului sunt sufocate şi de alte vechituri. Potrivit informaţiilor oficiale, sunt peste 150.000 de autoturisme vechi care ocupă domeniul public. Asta în condiţiile în care în Capitală sunt înmatriculate un milion de autoturisme, iar şoferii se înghesuie pe 200.000 de locuri de parcare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri