Atac mafiot la Iaşi. Fost luptător din trupele speciale, înjunghiat de interlopi

Data actualizării: Data publicării:
cutit

Atac mafiot împotriva unui poliţist. Aşa descrie un lider de sindicat agresiunea care a avut loc azi-noapte la Iaşi. Un fost luptător din trupele speciale a fost bătut şi înjunghiat de doi membri ai temutului clan de interlopi Corduneanu, spune sindicalistul. O răzbunare pentru anchetele împotriva lor, crede acesta. Poliţistul atacat a supravieţuit, dar este internat la spital.

 

Poliţistul şi iubita lui petreceau azi-noapte în club când de ei s-au apropiat doi interlopi pe care îi anchetase mai demult. A încercat să evite conflictul pentru că era clar ce urmăreau aceştia. A fost însă victima lor.

Dumitru Coarnă, liderul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual: „Mi se pare un atac premeditat, mobilul - răzbunare, vorbim de doi atacatori care, din informațiile pe care le dețin eu, fac parte din clanul Cordunenilor. Polițistul, la fel, din informațiile pe care le deţin, a participat la câteva acțiuni pentru destructurarea acestui clan.

Avem de a face cu o acțiune de tipul mafiot, o acțiune de intimidare a poliției”.

Chiar dacă a fost bătut crunt, poliţistul, fost luptător în trupele speciale, a plecat pe picioarele lui la spital. În faţa clădirii însă a fost prins din nou de cei doi interlopi şi înjunghiat. Când a ajuns la medici era rană vie.

Diana Cimpoeșu - purtătorul de cuvânt al Spitalului "Sf. Spiridon" Iași: „Are două plăgi: una la nivelul umărului stâng și una la nivelul scalpului, și fractură de piramidă nazală”.

Medicii de gardă l-au trimis pe poliţist la Neurochirurgie.

Florin Grămadă - purtătorul de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie Iași: „Are traumatism cranio-cerebral, care a necesitat sutură.trebuie să stea în supraveghere în spital, pentru a evita apariția unor complicații.”

Unul dintre agresori a fost prins şi va fi dus la audieri. Colegii poliţistului atacat de interlopi sunt acum şi pe urmele celuilalt bătăuş.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri