Polițist rănit în timp ce imobiliza doi bărbați care făceau scandal în București

Data actualizării: Data publicării:
masina politie, ideal pentru accidente

Un polițist a fost rănit noaptea trecuă în timp ce intervenea, alături de alți colegi, pentru imobilizarea a doi bărbați care au tulburat ordinea și liniștea publică în sectorul 1 al Capitalei.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din sectorul 1 mai multe persoane tulbură liniștea publică. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție care au identificat doi bărbați de 31 și 40 de ani, potrivit unui comunicat al polițiștilor bucureșteni.

La momentul legitimării bărbații au devenit agresivi fizic și verbal la adresa polițiștilor, motiv pentru care s-a recurs la imobilizarea acestora. În urma acestui eveniment un polițist a fost rănit ușor”, a precizat Poliția Capitalei.

A fost solicitat echipaj de prim ajutor și pentru polițistul care a fost rănit la nivelul brațului.

De asemenea, bărbatul de 31 de ani a fost transportat, pentru o evaluare medicală, la o unitate sanitară, după ce a acuzat probleme medicale.

Cei doi bărbați sunt cercetați pentru ultraj.

Pe de altă parte, la niveluil Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București se fac verificări cu privire la modul de intervenție a polițiștilor.

Editor web: Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri