Poliţişti anchetaţi pentru o încătuşare

Data publicării:
politia

Anchetă la Poliţia judeţeană Mehedinţi, după ce pe internet au apărut imagini cu un tânăr imobilizat şi încătuşat de o echipă de agenţi de la Ordine Publică. Victima se plânge că a fost bruscată şi că s-a ales cu vânătai. Acum, au loc verificări pentru a se stabili dacă poliţiştii au acţionat corect.

Incidentul s-a întâmplat în jurul orei 3:20 pe o stradă principală din Severin. Victima spune că era afară să+i repare maşina fratelui său. A aşteptat ca acesta să meargă să o testeze, timp în care doi polițiști de la Ordine Publică s-au apropiat și i-au cerut să se legitimeze. Bărbatul a încercat să le explice că nu are documentele de identitate la el pentru că a coborât doar pentru puțin timp. Acesta a spus că unul dintre polițiști a devenit foarte agresiv, l-a încătușat și l-a pus la pământ.

Oamenii legii au chemat în sprijinul lor alte trei echipaje de poliție și jandarmi. Severineanul a mers la Poliție unde a depus o plângere, va merge și la Parchet și și-a scos deja și un certificat medico-legal.

În apărarea lor, polițiștii spun că au fost nevoiți să-l încătușeze pentru că de fapt bărbatul a fost cel care a devenit agresiv cu ei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri