Polițiști locali prinși în flagrant când luau mită

Data actualizării: Data publicării:
masina politie sector 3

Doi agenţi de la Poliţia Locală Sector 3 au fost prinşi în flagrant, vineri, când luau mită de la un şofer pe care l-au oprit în trafic în zona Baba Novac din Sectorul 3 al Capitalei, aceştia fiind duşi pentru audieri la Parchetul Tribunalului Bucureşti, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

masina politie sector 3

Cei doi agenţi de la Poliţia Locală Sector 3 au oprit un şofer pe motiv că a încălcat regulile de circulaţie. După ce au discutat cu şoferul, acesta le-a dat permisul de conducere şi talonul maşinii, iar printre aceste documente le-a pus şi bani.

Poliţişti de la Brigada Rutieră a Capitalei aflaţi în aceeaşi zonă i-au filmat pe cei doi când primeau bani de la şofer şi au sesizat Direcţia Generală Anticorupţie (DGA). Ofiţerii DGA i-au luat pe cei doi agenţi de la Poliţia Locală Sector 3 şi i-au dus la Parchetul Tribunalului Bucureşti pentru a fi audiaţi.

Procurorii urmează să stabilească dacă îi pun sub acuzare pe cei doi poliţişti şi iau măsuri preventive în cazul acestora, au precizat sursele citate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri