Polițiști și jandarmi, bătuți de câțiva petrecăreți, în Timișoara. Doar intervenția trupelor speciale a calmat spiritele

Data publicării:
politia-generic-604-diana-iurkiewicz

Scandalul a izbucnit într-un bloc de locuinţe sociale din apropierea complexului studențesc din Timişoara, unde avea loc o petrecere. Un vecin, deranjat de gălăgie, a sunat la Politie.

Niște vecini au chemat poliția, că am jucat, că am țipat. Chiar nu am deranjat. După aceea au ieșit invitații mei și au sărit la bătaie”, a susținut soția unui petrecăreț.

Bătaia dintre petrecăreţi şi poliţişti a început pe scara blocului si a continuat in baia comuna de pe palier. Scandalagii au rupt o conductă și o chiuvetă.

Politiştii, depăşiţi de situaţie, au chemat un alt echipaj. Nici polițiștii şi jandarmii veniţi nu au reuşit să potolească scandalul, aşa că bătaia a continuat.

A fost nevoie de intervenția trupelor speciale pentru a opri bătaia. Doi dintre petrecăreți, patru polițiști și doi jandarmi au fost transportați de urgență la spital.

Sunt în momentul acesta toți echilibrați, sunt conștienți”, a declarat Mihai Grecu, medic-șef Unitatea Primiri Urgențe Spitalul Județean Timișoara.

Cei doi petrecăreţi care au ajuns la spital au fost intr-un final externaţi si duşi la audieri. Au fost retinuţi, iar acum au dosare penale. Procurorii vor stabili încadrarea faptei şi pedeapsa pe care o riscă cei doi pentru scandalul creat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri