Polițistul din Brăila, care a fost lovit pe stradă de un taur, a ajuns celebru în State

Data publicării:
politist-2

Marile televiziuni au preluat imaginile care arată cum peste agentul aflat la datorie se năpusteşte, pe nepusă masă, un taur de 600 de kilograme.

Un poliţist a ajuns la spital după ce a fost împuns de un taur fugar şi aruncat la pământ în timp ce dirija traficul. S-a întâmplat în România”.

Astfel prezintă postul american NBC păţania care a transformat o zi normală de lucru într-o aventură nedorită pentru agentul Marian Berzea. Poliţistul dirija circulaţia în Brăila, când s-a trezit în colimatorul unui colos gata să-l ia în coarne.

Din senin, apare un taur. L-am văzut din scurt, fiind atent la traficul din zonă. S-a năpustit asupra mea. M-a lovit, iar în cadere m-am lovit cu capul de asfalt”, povestește agentul.

Pe imaginile camerelor de supraveghere se vede cum taurul îl loveşte în plin pe poliţist, după care o ia la fugă. În ajutorul agentului au sărit cîţiva muncitori.

Agentul nu se declară deloc surprins de notorietatea pe care i-a adus-o incidentul.

E bine că ceilalți din afară se interesează. Ați văzut copil mâncat de câini, acum taur, vom vedea ce o mai apărea pe străzi. Suntem în nesiguranță. Noi ca cetățeni, în general”, spune polițistul.

Agentul se va întoarce de săptămâna viitoare la serviciu, tot ca să dirijeze circulaţia. Proprietarul taurului s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar inspectorii de muncă au deschis o anchetă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri