Polițistul împușcat în cap de iubită a murit

Data actualizării: Data publicării:
politist mort

Poliţistul împuşcat accidental în cap de iubita sa a murit la spital, la aproape trei luni de la incident. El fusese operat săptămâna trecută, iar familia ar fi vrut să-l ducă la tratament într-o clinică din străinătate.

Nu este exclus ca decesul poliţistului să fi survenit în urma unei septicemii - o anchetă va scoate la iveală exact ce s-a întâmplat.

Incidentul în urma căruia a fost rănit grav s-a produs la sfârşitul lunii ianuarie. Bărbatul de 32 de ani a ajuns la spitalul din Craiova cu o plagă împuşcată în cap, iar iubita lui a fost şi ea rănită la o mână. Cei doi fuseseră în vizită la nişte prieteni şi băuseră alcool. Anchetatorii au stabilit că pistolul cu care a fost rănit agentul nu avea piedică. Iubita poliţistului le-a spus anchetatorilor că arma s-a descărcat accidental şi că nu a vrut, nicio clipă, să-i facă rău bărbatului.

Polițistul - care lucra la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate Olt - fusese căsătorit în trecut și era tatăl a doi copii. Fosta lui soție s-a ferit să facă declarații și s-a rezumat doar la a spune că acesta avea o relație foarte bună cu copiii. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri