Polițistul pedofil, acuzat de alte patru agresiuni. După ce tipar își ataca victimele

Data actualizării: Data publicării:
Eugen Stan politist pedofil
Foto: Octav Ganea/INQUAM Photos

Poliţistul din Bucureşti acuzat că a molestat doi fraţi de cinci şi nouă ani într-un lift a fost pus sub acuzare pentru încă patru agresiuni. Trei dintre victime sunt tot copii, spun procurorii, uimiţi de reacţia bărbatului de 45 de ani: nu recunoaşte nimic, chiar dacă în unele cazuri a fost filmat de camerele de supraveghere.

Anchetatorii au descoperit și un tipar după care acționa polițistul Eugen Stan: își lua câte o zi liberă de la serviciu și atunci își ataca victimele, de obicei în scările bloculurilor în care locuiau aceștia.

Polițistul și-a schimbat atitudinea în fața procurorilor. Dacă în ianuarie, când a fost prins, recunoștea că a comis trei agresiuni, acum le-a spus anchetatorilor că nu este vinovat, că nu este el cel din imaginile surprinse de camerele de supraveghere și că, de fapt, acele imagini ar fi trucate.

Anchetatorii l-au pus astăzi pe Eugen Stan sub urmărire penală pentru alte patru fapte, datând din 2015 și 2016. Polițistul ar fi agresat trei copii și o femeie, tot în scările unor blocuri.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri