Pompierii piromani. Doi frați gemeni dintr-o localitate din Neamț puneau foc intenționat în curţile oamenilor

Data publicării:
incendii-1

Ei puneau foc intenţionat în curţile localnicilor pentru a interveni ulterior să stingă incendiile. Şi totul pentru a convinge comunitatea că merită să lucreze pe o autospecială primită de primărie din Irlanda.

Poliţiştii din comuna Ștefan cel Mare au început o anchetă, când au observat că numărul incendiilor în localitate creşte. Anchetatorii i-au suspectat pe cei doi frați pentru că, la două incendii, aceștia au reușit să ajungă înainte de fi apelat numărul de urgență 112.

Potrivit polițiștilor, tinerii puneau fân în magaziile localnicilor, apoi îi dădeau foc. Cei doi ajungeau imediat la fața locului, stingeau flăcările, și de fiecare dată promptitudinea le era răsplătită cu laude din partea păgubiților.

Joi seară, însă, planul le-a fost dat peste cap de polițiști. În fața anchetatorilor, cei doi pompieri voluntari au motivat că au vrut doar să testeze o maşină de intervenţie, adusă din Irlanda.

Tinerii au fost arestați preventiv, fiind acuzați de distrugere. Însă, ei trebuie să plăteasca și pagubele provocate - aproximativ 10.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri