Posibil criminal în serie la Caracal. Cum încearcă anchetatorii să identifice victimele

Data actualizării: Data publicării:
casa criminal Caracal 260719 (14)
Curtea lui Gheorghe Dincă.

Anchetatorii lucrează, în prezent, pentru identificarea celor două fete ale căror rămășițe au fost găsite la domiciliul lui Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul din Caracal. Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre Alexandra și altă fată dată dispărută în urmă cu mai mult timp.

Surse judiciare spun că anchetatorii încearcă să confirme identitatea celor două cadavre identificate la domiciliul lui Gheorghe Dincă, care ar fi cele două fete date dispărute pe raza municipiului Olt, relatează Mediafax.

În acest sens, anchetatorii vor chema rudele pentru identificare, dar se vor folosi și de celalalte elemente (ADN, dantură, bijuteriile găsite etc.).

Una dintre fete ar fi Alexandra, fata de 15 ani care a sunat ieri de trei ori la 112, însă nu a putut fi identificată adresa de unde a fost efectuat apelul. Tânăra ar fi fost văzută ultima oară în Caracal, când se urca într-o mașină.

Oamenii legii verifică și dacă celelalte rămășițe aparțin unei alte fete care a dispărut în urmă cu mai mult timp, în aceeași zonă.

Principalul suspect se numește Gheorge Dincă și este tată a 3 copii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri