Precizările Poliției după bătaia între clanuri din Târgu Neamț

Data publicării:
bataie targu neamt

Poliția Română vine cu precizări despre intervenția agenților la bătaia dintre clanuri de la Târgu Neamț, după ce presa a scris că un singur polițist a intervenit pentru a opri scandalul.

Poliția din Târgu Neamț a fost sesizată joi seara că pe strada Radu Teoharie are loc un conflict între mai multe persoane, care se lovesc reciproc cu obiecte contondente, dar nu a fost precizat numărul persoanelor implicate, arată IGPR. La fața locului a fost trimis cel mai apropiat echipaj de poliție, care a ajuns la cel mult 5 minute de la sesizare.

Unul dintre polițiști a încercat să-l calmeze pe oamenii care se băteau, în timp ce al doilea cerea întăriri. Au fost trase și focuri de avertisment în aer, pentru a calma situația.

„După aproximativ 5 minute de la sosirea primei patrule, la faţa locului a ajuns şi un echipaj din cadrul formaţiunii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Târgu Neamţ, format din doi polițiști, care se aflau în ţinută civilă. Ulterior, după alte câteva minute, au mai intervenit doi polițiști rutieri, doi polițiști de investigații criminale, precum şi şeful formaţiunii de ordine publică, toți din cadrul Poliției orașului Târgu Neamț”, se arată în comunicat.

Au fost de asemenea chemate și două grupe din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț, care au plecat spre Târgu Neamț de la o altă misiune, și un echipaj din cadrul I.J.J. Neamț, precizează IGPR.

10 persoane au fost reținute în urma acestui incident.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri