Pregătiri pe muzică patriotică la Arcul de Triumf

Data publicării:
arcul triumf

În zona Arcului de Triumf din Capitală, zeci de muncitori lucrau astăzi de zor la amenajarea zonei în care va avea loc parada de Ziua Naţională. A fost montată tribuna oficială, s-au făcut probe la instalaţia de sunet, au fost aduse steagurile tricolore şi a fost verificată fiecare gură de canalizare. Zeci de mii de oameni vor asista mâine la ceremonie, aşa că şi măsurile de securitate vor fi pe măsură.

Pe acorduri de muzică patriotică. Aşa se lucra la amenajarea zonei de lângă Arcul de Triumf. O armată de oameni puneau la punct ultimele detalii înainte de parada de 1 Decembrie. Cea mai mare forfotă era în jurul tribunei.

Fiecare oficial va avea locul lui bine stabilit şi niciun detaliu nu a scăpat neverificat. Într-un alt colţ al pieţei, câţiva tehnicieni se ocupau de instalaţia de sunet la care publicul va asculta descrierea paradei.

O atenţie deosebită a primit şi Arcul de Triumf. Fiecare suport metalic a fost pus la locul lui şi niciun fir de praf nu a rămas pe monument. Arcul va fi înconjurat de elemente tricolore.

Pregătiri au fost nu doar la sol, ci şi în aer. Vremea bună le-a dat ocazia piloţilor să facă un ultim antrenament înainte de paradă. De această dată, în formaţie completă.

Acestea vor zbura în premieră, la o paradă de Ziua Naţională. La ceremonie sunt aşteptate câteva zeci de mii de persoane.

Măsurile de securitate vor fi pe măsură. În zona Arcului a fost instalat deja un centrul mobil de comandă, care are camere de supraveghere şi antene satelit. Sute de jandarmi, poliţişti şi agenţi de securitate vor monitoriza zona în care vor sta oficiali şi publicul. Chiar şi gurile de canal au fost verificate. Parada de 1 Decembrie va începe la ora 11.00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri