PREMIERĂ. Fotomodelele nu s-au mai dezbrăcat în calendarul Pirelli

Data publicării:
28112012 20calendar 20pirelli-35698

Sesiunea de fotografii pentru calendarul Pirelli de anul viitor a avut loc în Rio de Janeiro. 12 fotomodele au fost vedetele principale. Au fost fotografiate de Steve McCurry, un american îndrăgostit de metropola braziliană.

Cred că Rio este unul dintre cele mai mari frumoase orașe ale lumii, nu există peisaje urbane mai bune decât cele de aici. E cel mai bun loc din lume. Am făcut fotografii peste tot în lume, dar cel mai bun loc este aici”, a spus Steve McCurry.

Este pentru prima oară în istoria calendarului Pirelli când fotomodelele care apar în paginile sale sunt complet îmbrăcate. Printre ele, Isabeli Fontana, Petra Nemcova şi Adriana Lima, aceasta din urmă devenind prima femeie care pozează însărcinată pentru celebra publicaţie.

Iar premierele nu se opresc aici. În calendar nu apar doar fotomodele, ca în anii trecuţi, ci şi oameni obişnuiţi, surprinşi pe străzile oraşului brazilian.

La lansarea calendarului au participat mai multe personalităţi, printre care actorii Sophia Loren şi Owen Wilson, dar şi fostul preşedinte brazilian Inacio Lula da Silva.

Rio e minunat, de aceea am venit aici. Altfel, nu aș fi fost prezentă”, a spus Sophia Loren.

Calendarul Pirelli a apărut prima oară în 1964, iar de atunci în paginile lui au fost prezente fotomodele și actrițe celebre. Printre ele, Laetitia Casta, Milla Jovovich, Gisele Bündchen și Kate Moss.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri