Premierul pleacă la Londra

Data publicării:
londra - GettyImages-476429212

Potrivit unui răspuns oficial al Guvernului oferit Digi24, premierul Ponta va fi la Londra mâine pentru a avea întrevederi cu oficiali ai BERD. Discuțiile vor viza subiectul deschiderii unei reprezentanțe a acestei instituții financiare în România.

Neoficial, potrivit unor informații pe surse, premierul ar pleca la Londra chiar de azi după-amiază și nu singur, ci însoțit de ministrul transporturilor, Iulian Matache. Foarte posibil, această deplasare ar putea viza și solicitarea unor fonduri pentru proiectele mari de investiții.

Deplasarea ministrului Matache ar avea loc în condițiile unei situații tensionate la CFR, unde lucrătorii sunt în grevă japoneză, iar sindicaliștii negociază cu Ministerul Transporturilor. Ministrul i-a delegat sarcina de a dialoga cu ceferiștii unui secretar de stat din minister. Ceferiștii amenință că vor intra în grevă de la 1 octombrie, dacă nu obțin majorări salariale.

Și se mai întâmplă ceva important la Londra. Naționala de rugby a României va debuta în această seară la Cupa Mondială, împotriva Franței. De la ora 22:00, în direct pe Digi Sport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri