Presa internaţională, despre acordul dintre Băsescu şi Ponta: S-au înţeles să nu se mai insulte

Data publicării:
2012 20acord 20presa-39609

Associated Press scrie că preşedintele şi premierul român au hotărât să lase deoparte rivalitatea pentru binele ţării şi să nu îşi mai adreseze cuvinte jignitoare.

Despre acordul dintre Victor Ponta şi Traian Băsescu scriu şi jurnaliştii televiziunii ABC News, dar şi cei de la Huffington Post, care amintesc că, în repetate rânduri, înainte de alegerile parlamentare, Traian Băsescu l-a numit pe premier mitoman sau l-a asemanat cu diferite animale.

„Înainte de alegeri, Traian Băsescu a spus că nu îl va numi premier pe Victor Ponta, despre care a spus că este mitoman sau l-a asemănat cu diferite animale. Cu toate acestea, Traian Băsescu s-a potolit şi i-a cerut lui Victor Ponta să formeze un nou guvern”, a notat Huffington Post.

Jurnaliştii de la Washinghton Post spun că preşedintele şi premierul României au decis să nu se mai insulte de dragul stabilităţii politice şi că pactul a fost prezentat de şeful statului şi liderilor Uniunii Euopene la Summit-ul care a avut loc săptămâna trecută, la Bruxelles.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri