Primăria Sectorului 5 se mută într-un imobil din Sectorul 1

Data publicării:
vanghelie 5614245-Mediafax Foto-Tiberiu Crisan

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a avizat proiectul de hotărâre care prevede că Primăria Sectorului 5 primeşte în folosinţă gratuită imobilul situat în strada Constantin Mille nr. 10, pe toată durata lucrărilor de consolidare a clădirii de pe Bulevardul Regina Elisabeta nr. 29-31, actualul sediu al instituţiei, informează MEDIAFAX.

Potrivit proiectului, Primăria Sectorului 5 va suporta de la data preluării imobilului de pe strada Constantin Mille nr. 10 toate cheltuielile necesare folosinţei.

În expunerea de motive a proiectului se arată că imobilului din strada Constantin Mille nr. 10 are două etaje şi mansardă, o suprafaţă construită desfăşurată de 2.021,39 metri pătraţi, se află pe un teren în suprafaţă de 618,94 metri pătraţi şi aparţine Administraţiei Fondului Imobiliar.

Predarea-primirea imobilului din strada Constantin Mille se va face printr-un protocol încheiat între Administraţia Fondului Imobiliar şi Primăria Sectorului 5, după terminarea lucrărilor de amenajare şi punere în funcţiune, care vor fi realizate de Administrația Fondului Imobiliar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri