Primarul din Nana: Mi-ar face plăcere să o cunosc pe Ioana Băsescu. Poate la culesul grâului

Data publicării:
528decdb95f9cf9e3d000002

El a mai spus că fiica preşedintelui nu a trecut prin comuna pe care o conduce, după ce a cumpărat pământul.

„Mi-ar face plăcere să o cunosc, dar nu a trecut. Probabil are altă treabă. Când o veni la culesul grâului, poate fac cunoştinţă cu ea”, a comentat primarul comunei Nana.

Gheorghe Dobre a declarat că a prezentat comisiei documentele cerute, urmând să aducă şi alte acte, care să ateste toate suprafeţele de pe raza comunei Nana şi care se referă la punerea în posesie, la constituire şi la reconstituire.

Acesta a ţinut să precizeze că nu a fost contactat niciodată de consilierul prezidenţial Adrian Rădulescu.

„V-o spun pe cuvântul de onoare”, a adăugat el, menţionând că nu ştie nici de alte persoane din primărie care să fi luat legătura cu Adrian Rădulescu.

„Eu vă spun că la primărie nu l-am văzut intrând, să vorbească cu cineva. Dacă a venit în lipsa mea, dar eu nu am auzit aşa ceva. (...) Niciodată nu a venit cineva la mine să mă întrebe de suprafaţa asta de teren, se vinde, a cui e, cum e? Nu m-a întrebat nimeni”, a mai spus Dobre.

Despre achiziţionarea de către secretara comunei a unei suprafeţe de teren de 50 de hectare, în Nana, pe care apoi a vândut-o aceleiaşi firme care a vândut terenul şi fiicei preşedintelui Băsescu, primarul Gheorghe Dobre a declarat că aceasta a vândut terenul pentru că soţul ei a suferit un transplant şi a avut nevoie de bani. 

Întrebat dacă au venit şi alte persoane publice să cumpere teren în Nana, după achiziţia făcută de familia preşedintelui Traian Băsescu, în condiţiile în care se vehiculează informaţia că democrat-liberala Elena Udrea ar fi achiziţionat teren în apropierea comunei, Gheorghe Dobre a spus: „Suntem o comună de excepţie. Chiar şi ca denumire, Nana este singura din ţară. Nu a venit nimeni. Dacă vine, vă informez cu toată plăcerea”. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri