Primarul din Ștefăneștii de Jos, reținut în cazul fetei de 12 ani violate de mai multe persoane

Data actualizării: Data publicării:
robert stefan primar stefanestii de jos pozeaza in fata unei cladiri
Primarul comunei Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov, a fost reținut pentru 24 de ore

Primarul comunei Ștefăneștii de Jos, din județul Ilfov, a fost reținut pentru 24 de ore în cazul minorei violate de mai multe persoane, acum 4 ani. Edilul este suspectat de act sexual cu un minor, potrivit informațiilor Digi24. Alți doi bărbați au ajuns și ei după gratii, suspectați de viol.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au reținut 3 persoane, bănuite de comiterea faptelor cercetate. În prezent cercetările continuă în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de act sexual cu un minor, viol, șantaj și influențarea declarațiilor, urmărirea penală fiind sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, arată un comunicat al poliției.

„Nu fac niciun comentariu, e un dosar în cercetare. Nu e nimic adevărat, sunt repercusiunile mele politice și atât”, a spus primarul.

Joi dimineață, anchetatorii au făcut precheziții atât la locuința primarului Robert Ștefan, cât și la sediul primăriei.

El și alți patru bărbați care ar fi fost implicați în agresiune au fost audiați la sediul Poliției Ilfov.

Agresiunea sexuală ar fi avut loc la finalul lui 2018. Potrivit informațiilor Digi24, victima ar fi avut la vremea respectivă 12 ani. Fata a rămas însărcinată și a născut un copil. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cine este tatăl copilului.

Actualul primar este la al doilea mandat și a mai fost implicat într-un scandal la scrutinul de la alegerile locale, când un bărbat l-a acuzat de agresiune în secția de votare. Polițiștii au stabilit atunci că a fost vorba doar de o ceartă.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri