Primele imagini cu bărbatul din Timiș filmate după crimă. A spart un baraj al poliției și este căutat în 4 județe

Data actualizării: Data publicării:
criminal timis faget

Bărbatul din Făget, Timiș, care a ucis un om şi a rănit alte șase persoane este căutat în continuare de polițiști, inclusiv cu elicopter și drone. Trei focuri de armă au fost trase pentru prinderea lui Ionel Boldea, însă acesta a reușit să fugă. Potrivit IPJ Timiş, bărbatul este recidivist, fiind cercetat în trecut pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe.

Ionel Boldea a fost surprins de camerele de supraveghere la scurt timp după crimă, în timp ce lovea cu pumnii ușa unui magazin, relatează tion.ro.

După ce i-a atacat pe cei doi soți în parcul din Făget, pe bărbat omorându-l, agresorul a fugit cu bicicleta spre Temerești. Chiar la intrare în localitate a atacat o bătrână de 80 de ani care smulgea iarba din fața casei. I-a luat bastonul din mână și a bătut-o cu el până i-a rupt maxilarul, au declarat surse de la fața locului pentru tion.ro. A urcat apoi pe bicicletă, cu bastonul în mână, și a mai mers câteva sute de metri până în zona unui magazin din localitate.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Răsturnare de situație. Poliția revine cu precizări în cazul crimei din Timiș

Acolo a atacat o femeie și un bărbat care se deplasau cu un tractor și opriseră în zonă, apoi a încercat să forțeze intrarea magazinului. A fost surprins de camerele de supraveghere montate la intrare.

Suspectul în cazul de crimă din Timiș este căutat în patru județe

După ce și-a dat seama că nu poate intra în magazin, Boldea a plecat mai departe cu bicicleta până la casa în care locuia o persoană pe care o cunoștea. A luat cheile autoturismului parcat în curte și a trecut cu el prin poarta de lemn a casei, lovindu-l în drumul său pe proprietarul imobilului și al mașinii. A fost ajuns de polițiști care au tras trei focuri de armă, după autoturism, în momentul în care a trecut de poarta casei.

Potrivit presei locale,  a spart un baraj al polițiștilor în momentul în care s-a tras după el și este căutat în patru județe: Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.

După doar doi kilometri a pierdut controlul asupra vehicului autovehiculului și l-a abandonat, iar el a fugit în pădurea din apropiere.

Ionel Boldea, 33 de ani, este căutat de peste 200 de polițiști, dar și de jandarmi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri